Onze Artiesten

Daphne

Daphne

Daphne doet geweldige dingen met haar penseel, bijvoorbeeld haar meest recente schilderij is een uitzicht op een futuristische stad, geschilderd in pallet stijl.

Daphne werd geboren in een buitenwijk van Antwerpen.

Haar schilderijen verwerken kalligrafie en bouwen zich uit tot noodlijdende muren.

Niet echt verassend dat Daphne een achtergrond heeft in de moderne kunst.

Edward

Edward

Edward is opgeleid tot illustrator en wijde een groot deel van zijn carrière aan het schilderijen op doek met olieverf en natuurlijk niet te vergeten een uit de hand gelopen hobby het etsen. Onder invloed van grote hedendaagse schilders begon Edward op dag dagelijkse plaatsen anonieme figuren en composities te schilderen die een gevoel van opwinding teweeg brengen bij de kijker.

Na het afstuderen op de kunst academie heeft Edward kort deelgenomen aan een beweging van kunstenaars die realisme zowel in vorm en inhoud benadrukt. Om extra inkomsten te genereren schildert Edward in opdracht voor wow-kunst-schilderijen.

Jason wu

Jason wu

Jason Wu is verbazingwekkend. Zijn schilderijen vertegenwoordigen een post-apocalyptische wereld gemixt met onze consumptie maatschappij. Laat het denken los en ervaar de details in zijn eindeloze zee van diepte. Dit is fucking cool, voor wow-kunst-schilderijen schildert hij in opdracht dikke geschilderde Boeddha schilderijen, modern & abstract en figuratieve schilderijen.

Jiff

Jiff

Jiff is het pseudoniem van een guerrilla techniek die onevenaarbaar is. Hij staat bekend om zijn controversiële soms schokkende politiek geladen schilderijen. Omdat hij over meerdere schildertechnieken beschikt werkt hij voor wow-kunst in meerdere stijlen.

Karin

Karin

Geboren in Aruba, Karin studeerde kunst aan de School of Visual Arts in New York voordat hij zich in Santa Monica. Karin is misschien wel het meest bekend om haar figuratieve schilderijen vertegenwoordigen vrouwelijk lichaam in een vrouwelijke, hoewel sexy manier.

Lin

Lin

Linn is een Chinese schilder en beeldhouwer vooral bekend om de krachtige kleurrijke schilderijen, geschilderd met olieverf op canvas super. Hij en zijn vrouw zijn bekend kunstschilders in het schilderij stad Shenzhen.

Minako

Minako

Een zelf-opgeleide kunstenaar schilder, Minako combineert elementen van de stedelijke cultuur van haar huidige woning, met de traditionele abstracte invloeden. De mix heeft een krachtige nostalgisch tintje, en is alles over het balanceren van moderne kunst met abstracte progressieve kunst.

Richard

Richard

Richard staat bekend om zijn uitzicht op de straat. Op canvas met olie, mengt hij kubisme en moderne stijl in briljante out of the box figuratieve werken. Onlangs heeft de zelfgemaakte kunstenaar experimenteerde met dimensionale-schilderijen gericht op de grenzen van het medium te duwen en te presenteren een nieuw type van olieverfschilderij.

Samanta

Samanta

Amsterdam geboren Samanta is een ambitieuze kunstenaar bekend om haar grote schilderijen. Jong dynamisch en sexy zijn drie eenvoudige woorden om haar werk te beschrijven. In het verleden, ze speelde met de erfenis van de oude Nederlandse meesters. Het mengen van stijlen en presenteren van verse Nederlandse visies, is Samanta uitsluitend voor wow-art-schilderijen.

Veronika

Veronika

Veronika is een kunstschilder bekend om hercontroversial outdoor schilderijen die waarnemers dwingen om vragen over de aard van de kunst te confronteren. Haar vroegste schilderijen waren composities van naakte lichaamseigen-Seen als ze is door allerlei voorbijgangers, haar werken dwingt de waarnemers op vragen over de aard van haar schilderijen te confronteren.