OFFERTE

Portretten en persoonlijke bestelling

 

Als u graag een portret of een schilderij dat u niet in onze online galerie heeft kunnen vinden, wilt laten maken. Dan wilt u waarschijnlijk eerst een prijsopgave.Als u ons voorziet van een foto dan kunnen wij dit voor u laten schilderen door een van onze kunstenaars op elk gewenst formaat. Voordat de kunstenaar begint kunt u wijzigingen aanbrengen in uw foto, of deze achteraf aangeven tijdens het schilderproces.

 

Als u fotograaf of hobby fotograaf bent is dit een uitstekende manier om uw werk op deze bijzondere manier te vereeuwigen. Doordat de afbeelding op canvas of linnen geschilderd word, krijgt het een levendiger effect, u zult uw foto op een geheel andere manier gaan ervaren. Omdat u zelf een gewenst formaat kan kiezen, kunt u bijvoorbeeld een kleine foto, vergroten en deze er echt uit laten springen.

 

Bij een persoonlijke bestelling krijgt u gratis een voorbeeld van ons per email. Deze dient u herzien en goed te keuren voordat wij met uw schilderij beginnen.

Trouwfoto’s worden ook vaak ingediend om als schilderij te vereeuwigen. Indien u een professionele trouw fotograaf bent, is dit zeker een mogelijkheid om uw portfolio op een interessante manier aan te vullen.

 

U zult uw klanten versteld doen staan van het effect wat het teweeg brengt.

 

Voel u vrij om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen van uw persoonlijk verzoek. U heeft geen enkele verplichtingen, sterker nog wij voorzien u graag van alle informatie die u wenst.

 

Als u opzoek bent naar een schilderij dat persoonlijk voor u gemaakt worden. Dan willen we u verzoeken ons te voorzien van enkele informatie. U kunt onderstaand formulier invullen, vervolgens gaan wij uw verzoek beoordelen. Naderhand ontvangt u van ons een offerte.

 

 

Contactformulier

Upload de foto van uw gewenste schilderij
Informatie
We gebruiken uw gegevens niet voor marketing en/of andere doeleinden. Deze informatie is alleen nodig om u te contacteren over de offerte.