LEVERING INFORMATIE

De prijs van het versturen zit al in bij de prijs inbegrepen. U zult dus niet meer verrast worden door extra verzendkosten bij Wow Kunst Schilderijen. We werken uitsluitend met vooraanstaande koeriers zoals Efficient Logistics, DHL en UPS.


Hoe worden de schilderijen verstuurd?

Om er zeker van te zijn dat uw schilderij geen schade oploopt tijdens het transport, word elk Wow Kunst Schilderij zorgvuldig verpakt.


Binnen NL, BE en DE versturen wij de schilderijen opgespannen, verpakt in noppenfolie met een kartonnendoos hierom heen.
U kunt uw schilderij dus direct ophangen na ontvangst.


Naar overige landen versturen we de schilderijen opgerold in een harde plastic koker, zodat deze tijdens transport geen schade kunnen oplopen


Indien u meerdere schilderijen heeft verstuurd, worden deze allen apart verpakt om risico op beschadigingen te verminderen. Hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening.


Al onze schilderijen worden vernist, zodat er een beschermende laag overheenkomt. Deze zal het risico op schade uiteraard ook verminderen.


Wat als mijn schilderij beschadigd tijdens het transport?

Indien er sprake is van beschadiging aan het pakket, gelieve het pakket te weigeren bij de koerier. Zodra wij het hebben ontvangen kunnen we een schadeclaim indienen bij de koerier. Wij zullen uw schilderij uiteraard kosteloos vervangen.


Wat kost het versturen?

Niets, het versture geheel kosteloos. Echter indien u een bulkorder wenst te plaatsen, u heeft specifieke wensen voor het versturen, of u bent een groothandelaar. Dan verzoeken wij u ons te contacteren voor een offerte.


Douane / Invoer kosten?

U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele invoer / douane kosten. Indien u buiten de EU woonachtig bent, dient u er rekening mee te houden dat dit eventueel extra kosten met zich mee kan brengen.

Binnen de EU gelden geen kosten omtrent het invoeren van producten.