ONZE GARANTIE

Wij begrijpen dat online-shoppen veel risico's met zich mee kan dragen. Daarom hanteren wij een 100 procent niet mooi, geld terug garantie. 


Als u graag op voorhand een foto van het gemaakte schilderij wilt hebben, dan hoeft u dit alleen maar aan te geven in opmerkingenveld tijdens het bestel proces. Zo heeft u de garantie dat het schilderij niet verstuurd zal worden tot het aan uw verwachtingen voldoet. Wij kunnen uw schilderij aanpassen en pas versturen als u tevreden bent


Na ontvangst van uw schilderij heeft u 14 dagen een niet mooi geld terug garantie, zonder opgave van reden.
U heeft dus 2 weken de tijd om te beslissen of het schilderij bevalt.
(deze regel geld niet voor klant speciale bestellingen)


Tevens bieden wij een levenslange garantie op onze schilderijen. U heeft garantie op defecte materialen en tevens op eventuele fouten tijdens het schildersproces. Wij bieden deze garantie alleen bij normaal gebruik van het olieverfschilderij. De garantie geld niet voor, door u en/of derden aangebrachte schade aan het schilderij, door middel van ongelukken en/of ongepast gebruik van het schilderij.


Indien u schade heeft aan uw schilderij, zullen wij het nader inspecteren en beslissen of we het werk laten corrigeren of geheel vervangen.


Dit is uiteraard kosteloos voor u.


Onze prioriteit is u 100% tevreden klant en daarom zijn wij aangesloten bij het webshop keurmerk !


U kunt ons ten alle tijden contacteren indien u verdere vragen heeft omtrent onze tevredenheidsgarantie.