WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Wij zijn ons ervan bewust dat er vele kunstgalerijen bestaan overal ter wereld, die hele mooie stukken bieden, dus de vraag is waarom voor ons kiezen? Wel, wij hebben verschillende antwoorden op deze vraag. Ten eerste is Wow Kunst Schilderijen een van de grootste online-galerijen ter wereld. U kunt dus alles vinden in uw eigen prettige omgeving

 

Wij hebben een brede selectie categorieën met een groot aanbod aan schilderijen, zo kunnen wij   iedereen in hun wens en smaak voorzien. U vindt bij ons pop-art, abstract,Buddha, decoratief, bloemen, landschappen, muziek, stilleven en dieren. Indien u een foto hebt waaraan u erg gehecht bent, kunnen wij deze voor u omzetten in een olieverfschilderij, speciaal voor u! Dat is pas exceptionele kunst!

 

Onze schilders zijn professioneel, getalenteerd en betrouwbaar. U kunt op ons kunt rekenen, wij voorzien u van kunstwerken van hoogstaande kwaliteit, in een respectabel tijdsbestek.

 

Een ander belangrijk aspect dat u niet mag vergeten, is dat onze stukken zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Wat uw budget ook mag zijn, bij ons vindt u zeker wat u zoekt.

 

Wij hechten veel belang aan onze klanten,  mond-tot-mond reclame is dan ook zeer belangrijk om succesvol te zijn. Dit is de reden waarom we alles doen wat we kunnen, om te garanderen dat elke aankoop bij Wow Kunst Schilderijen een positieve belevenis word, is en blijft. De klant is bij ons koning en wat u gelukkig maakt, maakt ons ook gelukkig. Wij zijn steeds in de wolken als u ons aanbeveelt aan familie en/of vrienden, zodat zij ook van kwaliteitsvolle schilderijen en service kunnen genieten.

 

(100% MONEY BACK GUARANTEE)

 

Onze garantie

 

Wij begrijpen dat online-shoppen veel risico's met zich mee kan dragen. Daarom hanteren wij een 100 procent niet goed, geld terug garantie. Deze garantie bedekt enkele stappen in het aankoop proces die u als koper beschermen.

 

Als u graag op voorhand een foto van het gemaakte schilderij wilt hebben, dan hoeft u dit alleen maar aan te geven in opmerkingenveld tijdens het bestel proces. Zo heeft u de garantie dat het schilderij niet verstuurd zal worden tot het aan uw verwachtingen voldoet. Wij kunnen uw schilderij aanpassen en pas versturen als u tevreden bent.

 

Na ontvangst van uw schilderij heeft u 14 dagen een niet goed geld terug garantie, zonder opgave van reden.

U heeft dus 2 weken de tijd om te beslissen of het schilderij bevalt.

(deze regel geld niet voor portretten of speciale verzoeken)

 

Tevens bieden wij een levenslange garantie op onze schilderijen. U heeft garantie op defecte materialen en tevens op eventuele fouten tijdens het schilderproces. Wij bieden deze garantie alleen bij normaal gebruik van het olieverfschilderij. De garantie geld niet voor, door u en/of derden aangebrachte schade aan het schilderij, door middel van ongelukken en/of ongepast gebruik van het schilderij.

Indien u schade heeft aan uw schilderij, zullen wij het nader inspecteren en beslissen of we het werk laten corrigeren of geheel vervangen.

Dit is uiteraard kosteloos voor u.

 

Onze prioriteit is u als klant gelukkig te maken en tevreden te houden!

 

U kunt ons ten alle tijden contacteren indien u verdere vragen heeft omtrent onze tevredenheidsgarantie.

 

(OUR TEAM)

 

Ons team

 

Ontmoet ons Wow Kunst Schilderijen team! Klantenservice, kwaliteit en tevredenheid hebben wij allen hoog in het vaandel staan. Het maakt niets uit wie u binnen ons bedrijf ontmoet, onze prioriteiten zijn allen gelijk om u als klant in uw behoeften te voorzien. Onze taak is dan ook, u gelukkig te maken en tevreden te houden tijdens en na, uw shop beleving bij Wow Kunst Schilderijen.

 

Ons team beschikt over bekwame klantenservice medewerkers, gemotiveerde managers, artistieke kunstenaars en logistieke medewerkers. We werken als een team om u te voorzien van uitstekende service, mooie kunst en uitstekende prijzen. We zijn trots op wij we zijn en wat we kunnen bij Wow Kunst Schilderijen.

 

(OUR ARTISTS)

 

Onze Kunstenaars

 

Natuurlijk zijn schilderijen niet mogelijk zonder getalenteerde kunstenaars. Wow Kunst Schilderijen heeft meer dan 50 artiesten in dienst die ons alleen de beste kwaliteit kunst schilderijen leveren.

 

U bent wellicht verrast om te horen dat al onze artiesten een opleiding aan de kunst academie hebben behaald. Ze zijn dus niet alleen creatief en getalenteerd maar ze beschikken ook nog over de juiste vaardigheden. We hebben al onze kunstenaars speciaal geselecteerd zodat we u kunnen voorzien van een kwaliteit waar wij zelf ook achter staan.

U zult ondervinden dat al onze kunstenaars beschikken over de creativiteit en de discipline die ze nodig hebben om een kwalitatief schilderij, naar uw tevredenheid af te leveren.