WIE ZIJN WIJ

We zijn blij dat u onze website Wow Kunst Schilderijen bezoekt! Wow Kunst Schilderijen is een van de grootste online schilderijen galerie op het gebied van originele handgemaakte olieverfschilderijen. Klanten uit binnen en buitenland bestellen schilderijen bij wow-kunst-schilderijen en onze zuster bedrijven kunstvoorinhuis.nl en beroemdeschilders.nl


Wow Kunst Schilderijen is actief sinds 2012 en biedt handgemaakte olieverf schilderijen aan voor uitzonderlijke prijzen, zodat iedereen zich mooie schilderijen, afkomstig van internationale en nationale kunstschilders kan kopen. U vindt originele schilderijen bij ons te koop, die vervaardigd zijn door kunstschilders afkomstig van Rusland, Peru, India, Brazilië, China, Frankrijk, Israël, nederland, Belgie, Duitsland en de Verenigde Staten. Deze mix van kunstenaars geeft onze klanten een brede selectie schilderijen en stijlen waaruit zij kunnen kiezen.


Wij vinden het zeer belangrijk om te werken met de meest getalenteerde en creatieve kunstschilders, zodat u gegarandeerd schilderijen van een hoogstaande kwaliteit ontvangt die uw verwachtingen overtreffen. Naast kwalitatieve schilderijen, bieden wij ook klantenservice die uw verwachtingen zal overtreffen. Wij zijn via mail en telefonisch bereikbaar en zullen uw vragen altijd met spoed behandelen.